TV / Film

Davna želja: Ovo bi mogao biti novi Skorsezeov film, prvi pokušaj ranije je propao

Martin Skorseze u planu ima snimanje novog filma, a preciznije, u pitanju je namjera da oživi raniju ideju, izvijestili su proteklih dana američki mediji.

Davna želja: Ovo bi mogao biti novi Skorsezeov film, prvi pokušaj ranije je propao Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

Riječ je o filmu o Frenku Sinatri, pri čemu će u glavnoj ulozi opet biti Leonardo Dikaprio. I dok bi Dikaprio trebalo da tumači lik slavnog muzičara, Dženifer Lorens bi trebalo da glumi Avu Gardner, koja je bila udata za Sinatru od 1951. do 1957. godine.

No, kako je izvijestio Variety, problem je u tome što Skorseze još nema odobrenje Sinatrine ćerke Tine, koja polaže prava na očevu muziku i drugu zaostavštinu.

Reditelj je još 2009. godine najavio kako će snimati film o Sinatri, ali tada je planirao da u glavnim ulogama budu Al Paćino i Robert de Niro. Međutim, upravo je tada Tina Sinatra ‘blokirala’ projekat, jerje bila nezadovoljna scenarijem, a posebno djelovima u kojima je pjevač bio predstavljen kao nasilni pijanac koji je imao veze sa organizovanim kriminalom.

Njena vizija, kako su tada prenosili američki mediji, bila je da u filmu bude prikazana mekša strana Frenka Sinatre, a da fokus priče bude na muzici.

Portal Analitika