Politika

Lider Narodnog pokreta poručio

Davidović: Interesuje nas samo ekonomija, a ne 1918. ni 1850. godina

Građani Nikšića trebalo bi da žive u sredini u kojoj ih ne zanima ko im je predsjednik Opštine, poručio je lider Narodnog pokreta, Miodrag Davidović.

Davidović: Interesuje nas samo ekonomija, a ne 1918. ni 1850. godina Foto: PA
Portal AnalitikaIzvor

On je, uoči lokalnih izbora koji se održavaju 14. marta u Nikšiću, posjetio je nikšićka naselja Moštanicu, Rastovac, Kličevo i Ozriniće, gdje je mještanima predstavio program partije sa kojim nastupa na predstojećim lokalnim izborima.

"Nas zanima isključivo ekonomija, a ne ni 1918., ni 1850. ni 1430. godina. Interesuje nas put kojim će ići naša djeca i budućnost koju želi ovaj narod. Moramo da dođemo u vrijeme kada niko neće znati ko je gradonačelnik Nikšića. Kada ljudi bogato žive, to ih ne zanima. To ih ne dotiče i neće ih doticati, kada Narodni pokret preuzme vlast", rekao je Davidović.

U promjene se, kako je dodao, kreće iz svog dvorišta, "sa svojim ljudima i njihovim potomstvom".

„Svi zajedno moramo vrijedno raditi i krenuti putem napretka. Svi zajedno moramo raditi da Nikšiću bude bolje. Nikšić je naljepši grad za život i našim ljudima ne treba puno. Treba im da mogu da rade i da zarade, treba im da valorizuju svoje vještine, treba im da ih neko vodi putem napretka. Siguran sam da će Narodni pokret odgovoriti izazovima, a već sada znam da smo ćemo biti najveće iznenađenje na lokalnim izborima“, zaključio je Davidović.

Portal Analitika