Kultura

Danas promocija četiri knjige i "Susreti pisaca"

U okviru pratećeg programa devetog Internacionalnog sajma knjiga u Podgorici, danas će bizi promovisana knjiga "Stripoterapija", autorke i ilustratorke Ane Petrović. Promocija knjige zakazana je za 17 sati.

Danas promocija četiri knjige i "Susreti pisaca" Foto: Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada
Portal AnalitikaIzvor

Autorka se duhovito i pronicljivo igra tekstom i crtežom, i uz smijeh govori o važnoj temi – odgovornom odnosu prema mentalnom zdravlju. S autorkom će o knjizi razgovarati Marijana Milošević.

Knjiga poezije "88", pjesnikinje i esejistkinje Nadije Rebronje, biće predstavljena u 18 sati. S Rebronjom će razgovarati Dragana Tripković.

U 19 sati slijedi promocija knjige "Medijska pismenost i kritičko mišljenje", teoretičarke dramskih umjetnosti, medija i kulture Violete Kecman. O knjizi će govoriti Zoran Hamović, Janko Ljumović, Vuk Vuković i autorka.

Posjetioci Sajma biće u prilici da u 20 sati isprate i promociju knjige "Moći slabosti - Antologija crnogorskih savremenih pjesnikinja" na italijanskom jeziku, koju je objavila italijanska izdavačka kuća Besa-Muci. Knjigu će predstaviti prof. Fabio Roki.

U 21 sat počeće program "Susreti pisaca", u kome će učestvovati italijanski pisac i naučnik Fabio Roki i crnogorski pisac Nikola Nikolić, čije je knjige objavila italijanska izdavačka kuća Besa-Muci.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.