Društvo

Slučaj prijavio policiji

Damjanoviću stižu prijeteće poruke

"Danas sam dobio prijeteću poruku u inboksu od izvjesnog Stanka Čoke Čvorovića koji na profilnoj strani drži logo koalicije Za budućnost Nikšića" napisao je Aleksandar Damjanović Predsjednik Crnogorske kulturne mreže, dodavši da je slučaj prijavio policiji.

Damjanoviću stižu prijeteće poruke Foto: PA
Portal AnalitikaIzvor

- Slučaj sam prijavio CB Nikšić iz razloga kako bi se stalo na kraj šovinizmu koji dolazi od ljudi koji su bliski prosrpskim partijama i Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Nevjerovatna je mržnja aktivista ove koalicije kolju šalju prema nama koji volimo Crnu Goru - napisao je na svom Fejsbuk profilu Damjanović. 

On smatra da je poruka koju je njemu poslao Čvorović je poruka svim Crnogorcima koji žive u Nikšiću , te kakav ih progon čeka ako na predstojećim izborima pobijedi lista Za budućnost Nikšića.

- Ove prijetnje kao i sve ostale koje dobijam svakodnevno na društvenim mrežama me neće pokolebati da nastavim svoju borbu da Crnu Goru oslobodimo od okupacije velikosrpskog nacionalizma. Ne vidim razlog zašto mi neko piše na društvenim mrežama kada me svaki dan može sresti na Nikšićkoj ulici i kazati mi u lice šta ima - poručuje Damjanović.

On dodaje da stojim na raspolaganju svima onima koji sa njim žele bilo koji vrstu obračuna!

Portal Analitika