Politika

Damjanović: Nikada i niko me neće skrenuti sa puta

Uvijek sam promovisala evropske vrijednosti, empatiju prema svakom čovjeku, beskompromisnu borbu za sveopštim prosperitetom čitavog društva. Nikada i niko me neće skrenuti sa tog puta - rekla je za Antenu M potpredsjednica Demokratske partije socijalista i bivša ministarka nauke Sanja Damjanović.

Damjanović: Nikada i niko me neće skrenuti sa puta Foto: Foto: gov.me/S.Matić
Portal AnalitikaIzvor

Ovom portalu je rekla da nema poseban komentar na negativnu kampanju koja se vodi protiv nje i sramnu fotomontažu, koja je postala viralna na društvenim mrežama.

''Ovom prilikom ne bih dala nikakav poseban komentar. Moj intelektualni nivo mi to ne dozvoljava'' naglasila je Damjanović.

Ona je poručila da je uvijek promovisala evropske vrijednosti, empatiju prema svakom čovjeku i beskompromisnu borbu za sveopštim prosperitetom čitavog društva.

''Nikada i niko me neće skrenuti sa tog puta. Moje srce pripada Crnoj Gori. Moji sugrađani su moja snaga. Naše društvo mora biti dio moderne Evrope, to je naš jedini put. A do tada, svi moramo da se borimo za bolje sjutra. Dostojanstveno ću čuvati svoj lični integritet i neću dozvoliti da ga niko narušava'', zaključila je Damjanović.

Karikaturu su prvenstveno osudili iz Crnogorskog ženskog lobija, a potom iz koalicije Evropski tim za Nikšić, Demokratske partije socijalista i Socijaldemokrate.


Portal Analitika