TV / Film

Da li Tarantino za kraj okuplja postavu "Pulp Fictiona": Nakon Vilisa i Džeksona, u ekipi želi i Travoltu

Poslije informacija kako Kventin Tarantino planira da za svoj novi film angažuje Semjuela Džeksona i Brusa Vilisa, holivudski mediji sada prenose kako bi jednu od glavnih uloga mogao dobiti i Džon Travolta.

Da li Tarantino za kraj okuplja postavu "Pulp Fictiona": Nakon Vilisa i Džeksona, u ekipi želi i Travoltu Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

Sada tako više nema dileme - Tarantino očito pokušava da u svom posljednjem filmu "The Movie Critic" okupi ekipu, ili makar dio nje, sa kojom je radio i na legendarnom ostvarenju "Pulp Fiction".

Pritom, "The Movie Critic" biće rađen upravo na 30. godišnjicu premijere "Pulp Fiction"-a.

Da Tarantino računa na Travoltu, potvrdio je i dobro informisani holivudski novinar Džef Snajder, koji pritom navodi kako je reditelj već 'sklopio' glumačku postavu.

Tarantino uskoro snima posljednji film, u njemu bi mogao igrati i – Brus Vilis
0
Tarantino uskoro snima posljednji film, u njemu bi mogao…
09.09.2023 23:11

Kako smo ranije pisali, Tarantino planira da jednu ulogu opredijeli i Brusu Vilisu, koji se bori sa demencijom. Na taj način bi, simbolično, u filmu kojim će završiti svoju rediteljsku karijeru, 'podario' i posljednju ulogu velikanu filmske glume.

Sa druge strane, novosti o datumu početka snimanja nema - ono će početi pošto bude završen štrajk u Holivudu, a njemu se još ne nazire kraj.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.