Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Ćulafić: Stvaraćemo Podgoricu u kojoj će sva djeca imati najbolje uslove za odrastanje i obrazovanje

Pokret „Svi za naš grad“

Ćulafić: Stvaraćemo Podgoricu u kojoj će sva djeca imati najbolje uslove za odrastanje i obrazovanje

Pokret „Svi za naš grad – dr Ivan Vuković“ okupio je različite strukture koje obuhvataju političke partije, građanske pokrete i inicijative, kao i veliki broj nezavisnih intelektualaca i pojedinaca dokazanih u oblasti kulture, sporta, umjetnosti, nauke, kao i sve ljude koji vole Podgoricu i spremni su da rade u njenom najboljem interesu, poručili su iz Pokreta.

Ćulafić: Stvaraćemo Podgoricu u kojoj će sva djeca imati najbolje uslove za odrastanje i obrazovanje Foto: “Svi za naš GRAD” – dr Ivan Vuković
Portal AnalitikaIzvor

Dio Pokreta je i Biljana Ćulafić, prosvjetna radnica i stručna saradnica u više javnih ustanova koje se bave kreiranjem i kontrolom kvaliteta crnogorskog obrazovnog sistema.

„Srećna, prosperitetna i uspješna društva se razlikuju od onih drugih po tome što je obrazovanje jedan od ključnih procesa za razvoj i oslobađanje svih potencijala. Kao profesorica sam cijeli radni vijek provela u želji da naša djeca postanu prije svega dobri ljudi, trudeći se da prenesem na njih znanje i ohrabrim ih da ispune sve svoje snove. A Podgorica je i kroz stihove opjevana kao grad u kojem se ostvaruju snovi", kazala je Ćulafić.

Zbog toga je, kako navodi, odlučila da se pridruži uspješnom timu koji radi za Pdgoricu svakog dana, svih 365 dana u godini.

"Koji će i u narednom periodu ispuniti želje naših sugrađanki i sugrađana da žive u gradu koji će imati najbolje uslove za rast i razvoj svakog djeteta - od kvalitetnih škola i vrtića, preko brojnih dječijih i sportskih igrališta do uređenih parkova i zelenih oaza.

Pred nama je još puno posla, ali je ključna stvar napraviti tim odgovornih ljudi koji će rješavati i najveće izazove. Radeći zajednički, svi za naš grad, od Podgorice ćemo i u naredne četiri godine stvarati uspješnu priču, pravi evropski glavni grad, ali i ono što je najbitnije - stvaraćemo Podgoricu u kojoj će sva naša djeca imati najbolje uslove za odrastanje i obrazovanje", ističe Ćulafić.

Na taj način, dodaje, Podgorica će i dalje biti obrazovni centar Crne Gore kao grad hiljada posvećenih i vrijednih prosvjetnih radnika.

"Zbog toga je pred nama 23. oktobra lak izbor - tim predvođen dr Ivanom Vukovićem i lista Svi za naš grad“, zaključila je Ćulafić.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.