Marketing

Svečano otvaranje i networking događaj u Atrijumu The Capital Plaza, sa početkom u 19 časova

CT WEEK – Podgorička nedjelja ICT događaja počinje danas

Udruženje ICT Cortex u saradnji sa Glavnim gradom Podgorica, organizuje ICT WEEK – Podgoričku nedjelju ICT događaja. U pitanju je niz događaja na teme iz oblasti informacionih komunikacionih tehnologija koji su raspoređeni u sedamdana bogatog sadržaja. 

CT WEEK – Podgorička nedjelja ICT događaja počinje danas Foto: Telekom CG
Portal AnalitikaIzvor

Glavni sponzor ICT nedjelje je počasna članica klastera, Crnogorski Telekom, a organizaciju događa podržali su i Naučno-tehnološki Park Crne Gore, Centralna banka Crne Gore i Sky Express.

Pažljivo kreirani sedmodnevni program donosi 12 događaja iz oblasti fintecha, sajber bezbjednosti, gaminga, tehnologija i programiranja, žena u IT-u, inovacija i robotike za najmlađe, edukacije i trendova u ICT-u, na kojim će uzeti učešće više od 80 lokalnih, regionalnih i interacionalnih stručnjaka iz ICT sektora i biznis zajednice.

Svečano otvaranje ICT Week-a planirano je za ponedjeljak, 3. oktobra u 19 sati, u atrijumu Capital Plaze.

Ispred organizatora, prisutnima će se obratiti gradonačelnik Podgorice, dr Ivan Vuković, Sanja Gardašević, predsjednica UO klastera Cortex i Stjepan Udovičić, izvršni direktor Crnogorskog Telekoma, kompanije koja je pokrovitelj ovog sedmodnevnog događaja. 

Na svečanom otvaranju će biti predstavljeni i dobitnici Konkursa Glavnog grada za podršku startup ICT zajednici, kojima će biti uručeni vaučeri za odlazak na najveću IT smotru, konferenciju Web Summit u Lisabonu.

Prvog dana ICT nedjelje će biti organizovano i II networking okupljanje predstavnika ICT zajednice u organizaciji klastera, uz muzički program grupe Lombelico band.

Događaji su namjenjeni široj javnosti i svi su besplatni. Organizatori obećavaju kvalitetan i zabavan sadržaj i sve zainteresovane pozivaju da se pridruže.

Zbog ograničenog broja posjetilaca, na različitim lokacijama, prijave su obavezne a mogu se poslati preko sajta

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.