Region

Osumnjičeni uhapšen

Crnogorski državljanin izboden u Beogradu

Crnogorski državljanin S. V. (24) koji je izboden noćas na Zelenom vencu u Beogradu u stabilnom je stanju u bolnici, a migrant koji ga je ubo nožem u stomak uhapšen je sat i po vremena kasnije kod glavne autobuske stanice, piše Blic.

Crnogorski državljanin izboden u Beogradu Foto: Ilustracija
BlicIzvor

Crnogorski državljanin S. V. (24) koji je izboden noćas na Zelenom vencu u Beogradu u stabilnom je stanju u bolnici, a migrant koji ga je ubo nožem u stomak uhapšen je sat i po vremena kasnije kod glavne autobuske stanice.

Napad se dogodio noćas oko jedan sat iza ponoći, u Prizrenskoj ulici u Beogradu.

- On je bio u društvu srpskog državljanina u trenutku kada je došlo do napada, a migrant koji ga je napao bio je sa još dvojicom svojih sunarodnika. Bilo je očigledno da je grupa migranata bila pod uticajem alkohola ili nekih narkotika - kazao je "Blicov" izvor upoznat sa slučajem.

Odmah nakon napada, služba Hitne pomoći je zbrinula izbodenog Crnogorca koji je zadobio povredu stomaka.

- Muškarac je primljen u Urgentni centar, nastavlja se njegovo dalje liječenje i u stabilnom je stanju - kazali su za "Blic" iz Urgentnog centra.

Kako saznajemo, oko sat i po vremena poslije napada, policija je pronašla grupu migranata kod Beogradske autobuske stanice i privela osumnjičenog.

On je saslušan pred postupajućim zamjenikom javnog tužioca. Rekao je da je bio isprovociran i napadnut od strane oštećenog, nakon čega je tužilaštvo predložilo određivanje pritvora, saopštili su iz Osnovnog javnog tužilaštva.

U daljem postupku, biće ispitani, pored oštećenog i svjedoci, a naređeno je i vještačenje povreda oštećenog, nakon čega će biti donijeta odluka u daljem postupku, dodaje se u saopštenju.

Portal Analitika