Politika

Imenovali i pravni tim koji će ih zastupati pred Evropskom sudu za ljudska prava

Crnogorska konzervativna partija najavljuje proteste u Nikšiću zbog popisa

Na sastanku upravnog odbora Crnogorske konzervativne partije i vođstva Perjanika, koji je održan sinoć u prostorijama “Crnogorskog doma” u Nikšiću, odlučeno da zajednički organizuju ulične proteste radi pokazivanja nezadovoljstva zbog, kako su kazali, vjerske diskriminacije na planiranom popisu.

Ilustracija Foto: arhiva
Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

"U narednih nekoliko dana obavijestit ćemo javnost o mjestu i vremenu svih protesta", kazao je predstavnik organizacionog odbora Crnogorske konzervativne partije, Boris Lalović.

Na istom sastanku je, kako navodi Lalatović, odlučeno da se imenuje pravni tim. 

"Koji će nas zastupati u vezi sa ovim slučajem na Evropskom sudu za ljudska prava - ECHR", ističe Lalović.

Portal Analitika

Komentari (4)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
M Mikeli_neregistrovani
30.09.2023. 17:01

Fale još Senat i Gvardija pa da svi budu na broju... Zašto se dozvoljava unižavanje naše istorije i ko je ovi ljudima dao pravo da se nazivaju perjanicima? Svaka šuša izabere nešto slavno iz istorije pa ga diskredituje

14
24
M MIRKO_neregistrovani
01.10.2023. 06:45

@Mikeli_neregistrovani TAKO JE ,TO SE NE RADI SLUČAJNO ,A IMA I NEZNANJA, SVE TO PRESTAVLJAS LAKRDIJU I KARIKATURU ,KAO SVAKA IMITACIJA!

1
4
l ljuma_neregistrovani
01.10.2023. 08:12

@Mikeli_neregistrovani da nije dato dps i ostalim sišnjarima

3
0
P Popović_zdravko_neregistrovani
03.10.2023. 10:04

@Mikeli_neregistrovani Đe si ti mikeli,svak se bori na svoj način pomogni ljudima,ako imate istu istoriju,sa ljudima bez imena i prezimena nema naprijed moj KAKO BJEŠE MIKELI,TAKVIH NEMA SA IMENOM KOD CRNOGORACA,POMOGNI MIKELI AKO ZNAŠ,POMOĆI,NIJESU SVI ISTI VIDIM TI SE DRZIŠ ISTORIJE ,PA POKAŽI SE MIKELI,DA VIDIMO KAKAV SI,E PO IMENU NE ZNAMO KO SI

0
0