Turizam

Članovi UTACG razgovarali o aktivnostima za prevazilaženje krize

Na redovnom sastanku Udruženja turistiučkih agencija Crne Gore (UTACG), članovi su razmijenjivali iskustva i davali predloge za dalje aktivnosti koje će imati za cilj da se što lakše prevaziđe težak period u kojem se trenutno nalazime zbog epidemije. 

Članovi UTACG razgovarali o aktivnostima za prevazilaženje krize Foto: Udruženje turističkih agencija Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Prvi redovni sastanak članica UTACG, upriličen je u sali “Jelena” u hotelu Hilton- Poštujući važeće epidemijske mjere, sastanku su uživo prisustvovali 16 predstavnika agencija, dok su se ostali priključili putem ZOOM platforme.

Sastanku su prisustvovali i državna sekretarka za turizam u Ministarstvu ekonomskog razvoja, Ivana Đurović kao i izvršni direktor nove nacionalne avio-kompanije ToMontenegro Predrag Todorović. Članovi su imali priliku da čuju veoma korisne informacije koje su gosti podijelili a vezano za aktivnosti po pitanju primjene COVID mjera tokom nastupajuće turističke sezone, oblicima podrške turističkim radnicima, ponovnom pokretanju avio linije i slično.

Predsjednik udruženja Milija Bojović je istakao da je ovaj sastanak samo početak i najava niza aktivnosti koje će se realizovati sa ciljem da se udruženje uključi u više različitih odbora čime bi se ojačala uloga UTACG u odlukama koje se tiču turističke privrede i povezanih pitanja.

Tokom zatvorenog dijela sastanka, članovi su razmijenjivali iskustva i davali predloge za dalje aktivnosti koje će imati za cilj da se što lakše prevaziće ovaj težak period u kojem se trenutno nalazimo.

Sastanci će biti praksa u budućem periodu kada je UTACG u pitanju.

Iz udruženja pozivaju sve zainteresovane agencije da posjete njihov sajt, saznaju više o uslovima i pošalju zahtjev za članstvo.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.