Društvo

Čitav svijet je naš poligon: Otvoren rekonstruisani teren u Dječijem domu "Mladost" u Bijeloj

“Humanitarna akcija "Njihov osmijeh vrijedi više" ponovo je prikazala snagu solidarnosti, podrške i umrežavanja institucija, omogućivši rekonstrukciju dječjeg poligona”, kazali su iz Ministarstva rada i socijalnog staranja

Čitav svijet je naš poligon: Otvoren rekonstruisani teren u Dječijem domu "Mladost" u Bijeloj Foto: Dječiji dom "Mladost" Bijela
Portal AnalitikaIzvor

Rekonstruisani teren u Dječijem domu "Mladost" u Bijeloj svečano je otvoren 19. maja na događaju pod sloganom "Čitav svijet je naš poligon”.

“Humanitarna akcija "Njihov osmijeh vrijedi više" ponovo je prikazala snagu solidarnosti, podrške i umrežavanja institucija, omogućivši rekonstrukciju dječjeg poligona”, kazali su iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Program otvaranja terena upotpunili su predstavnici mlade košarkaškereprezentatacije Crne Gore. Muzički program su obojile Jelena Kažanegra Franović i Vjera Radulović, učenica škole za osnovno i srednje muzičko obrazovanje "Vida Matjan" Kotor.

Nakon otvaranja rekonstruisanog poligonauslijedila je promocija zbrike pjesama "Amfibija" bivšeg štićenika Doma Vuka Sredanovića.

Promociju je vodila predstavnica Zavoda za školstvo, Bojana Nenezić, dok je stihove govorio reditelj Goran Bjelanović. Književniosvrtna zbirku iznijela je mr CSBH jezika i književnosti, Irena Ivanović.

Portal Analitika