Podgorica

"Ulicom se od neprijatnih mirisa ne može proći"

Čije je ovo naše smeće: Prepunjeni kontejneri u Bloku V, građani revoltirani neažurnošću gradskih službi

Kontejneri se ne prazne redovno, građani nemaju drugu opciju osim da smeće ostave pored kontejnera koji je prepun raznog otpada, kažu čitaoci Analitike

Čije je ovo naše smeće: Prepunjeni kontejneri u Bloku V, građani revoltirani neažurnošću gradskih službi Foto: PA
Portal AnalitikaIzvor

Smeće na podgoričkim ulicama postalo je gorući problem, ne samo jer šalje ružnu sliku i narušava imidž grada, već i zato što sve više prijeti ugrožavanju zdravlja građana.

Na ovo gotovo svakodnevno ukazuju brojni čitaoci Portala Analitika, koji nam revoltirani neažurnošću gradskih službi šalju foto zapise nagomilanog otpada ispred stambenih zgrada u kojima žive.

Čitalac Analitike koji je sinoć u Bloku V snimio prepunjene kontejnere, kaže i da se ulicom od neprijatnih mirisa ne može proći. Ističe da se kontejneri ne prazne redovno te da građani nemaju drugu opciju osim da smeće ostave pored kontejnera koji je prepun raznog otpada.

Podgorica-smece


Portal Analitika

Komentari (10)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
B Brisel_neregistrovani
22.11.2023. 10:05

Reče Denis Hot u jednoj emisiji da je sve pod kontrolom.

1
0
I Irena__neregistrovani
20.11.2023. 18:58

Njih nije briga, izgleda, nego nam se smiju. Vele, pričajte vi što god hoćete, nas to ne dotiče. Bravo vam ga J.B.B. i Injac.

6
0
p podgorica_neregistrovani
20.11.2023. 17:14

Gdje je sada ekspert Hot i JBB da objasne zasto nam je grad pretvoren u veliki kontenjer

6
0
L Luka_neregistrovani
20.11.2023. 16:17

Osvežilo sa pravom demokratijom.Dje je onaj direktor da zamoli gradjane da ne bacaju smeće.

5
0
u unukmarkamiljanova_neregistrovani
20.11.2023. 15:01

Ovo je nacin da se predstavi se predstavi vrijednost politicara i ljudi koima se dalo povjerenje da vode brigu o gratcoj cistoci, Ovo je jedna od najvecih ukaza ne samo gradjanima vec mnogim strancima koi svakodnevno prolaze nasim ulicama pa svako upamti ono sto nije vidio u dravi gdje zivi. Pored svega toga sramote kao pocetkom od gratske cistoce onda opstine pa drzave ali i pored svega ovoga neugodan prolaz tim ulicama od teskog smrada i ono jos najgore da se tamo lezu razne pakterije koje muhe sire po citavom gradu bakterije i moguce neke najnovije zaraze za koje niko i nezna i nema lijeka pa dok se to rasiri i bez kotrole tek onda se budu probudili zaduzeni ali vec KASNO.

4
1
T Teksviler_neregistrovani
20.11.2023. 14:28

Sigurno se neko sjeca serije,trazili ste, gledajte.Umjesto sposobnih izabrali ste litijaske prvoborce,koji znaju jedino da metanisu,sad se pokrijte usima,uzivajte,osvjezilo..

15
1
D Dvadinara_neregistrovani
20.11.2023. 14:22

Neće vise nitko da cisti svi otišli u politiku i dočepali se fotelja

16
1
n neoruzana_borba_neregistrovani
20.11.2023. 14:32

@Dvadinara_neregistrovani Ovo mora da je neka sabotaza komita he he he . Donose uvece ilegalno smece i prosipaju oko kontejnera da dokazu da nova vlast ne valja .

2
7
S Smecari_neregistrovani
20.11.2023. 14:41

@neoruzana_borba_neregistrovani Svaka cast samo ako je to istina Ali sve vase istine su LAZ dobili ste vlast ali ste izgubili slast

8
2
u unukmarkamiljanova_neregistrovani
20.11.2023. 15:12

@neoruzana_borba_neregistrovani Kazes da dons smece ? E kada to znas te kazi odakle ga donose ako je svuda smece pokupljeno na vrijeme i odredjen dan gdje oni dobave tolko smeca da rasire po gradu, Smece treba imati a ako je sve cisto odkud takvima kako kazes da to rade da bi dokazali kako nova vlada nevalja. Ako mislis da je nova vlada dobra ili odlicna grdno se varas i ko god vole svoje politicare vole i podrzava to samo budale rade jer sve dok ne shvatite da su svi politicari u svijetu jedni od najboljih lazova u svojoj okolini ali da dobro lazu da i sami sebe ubijede u svoju laz pa obicni gradjani koi histericno podrzavaju pojidince politicare to samo budale mogu da se tako ubijede i podrzavajutakve najbolje lazove svojeg dijela.

1
1