Društvo

"Polarizacija crnogorskog društva je ozbiljan problem"

CGO: Podjele u Crnoj Gori indukuju političke partije i vjerske zajednice

Kao ubjedljivo najodgovornije za podjele u crnogorskom društvu građani i građanke vide političke partije (53.4%) i vjerske zajednice (23.3%), saopštio je Centar za građansko obrazovanje. 

CGO: Podjele u Crnoj Gori indukuju političke partije i vjerske zajednice Foto: Tviter
Portal AnalitikaIzvor

Nalazi su dio projekta “Kakva nam država Crna Gora treba?”, koji vodi Centar za građansko obrazovanje uz podršku njemačke Fondacije Friedrich Ebert i u saradnji sa agencijom DAMAR.

Da je strani faktor odgovoran za podjele u Crnoj Gori smatra 9,3 odsto građana, a 6,3 odsto mediji. 

"Polarizacija crnogorskog društva je ozbiljan problem, a brine što ga indukuju oni koji imaju poluge moći, ali ne i odgovornost", navode iz CGO. 

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
E Expo300_neregistrovani
03.06.2023. 07:51

glavni rušitelj mira ,multietničnosti ,meduljuckih odnosa u CG je Paganska srbijanska crkva i njeni Sotonski popovi na čelu sa Joanikijem.ovu huntu treba drzati u njihove za sada A naše od njih OKUPIRANE crkve ,manastire i druge vj.objekte.

7
0
c cgwww_neregistrovani
03.06.2023. 07:12

vjerske zajednice ali samo jedna a to je spc remetilacki faktor u cijelom regionu

6
0
N Netačno_neregistrovani
03.06.2023. 07:05

Poxjele u CG produkuje Crkva Srbije to sto navijači te crkve to neće da vide ilk priznaju to je druga stvar...Jer drugie vjeskih zajednice to ne rade , znači treba jasno locirati kk je remetilački faktor ne samo u CG već na Bslkanu...a onda za njima dođu političke partije DF i druge prosrpske partihe...to je jedina istina..

9
0