Društvo

Sjutra se navršava 19 godina od ubistva Duška Jovanovića

CGO: Funkcioneri da prestanu da koriste ubistvo Duška Jovanovića u partikularne svrhe

Centar za građansko obrazovanje podsjeća da se sjutra navrđava 19 godina od ubistva Duška Jovanovića, što kako kažu, predstavlja opomenu političarima da prestane da koriste ovaj slučaj u partikularne svrhe.

CGO: Funkcioneri da prestanu da koriste ubistvo Duška Jovanovića u partikularne svrhe Foto: Dobrilo Malidžan/Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

"Sjutra je 19godina od ubistva Duška Jovanovića, glavnog i odgovornog urednika lista Dani najvećeg zločina protiv slobode izražavanja u CG. Nadležne institucije i dalje nisu procesuirale nalogodavce i sve počinioce, niti je utvrđena odgovornost za nedjelotvorno sprovođenje istraga. Svaki 27. maj služi kao opomena javnim funkcionerima i političarima da pređu sa riječi na djela i da prestanu sa instrumentalizacijom ovog slučaja u partikularne svrhe. Bez cjelovitog razrješenja ovog ubistva neće biti funkcionalne vladavine prava u Crnoj Gori", poručuju iuz CGO.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
c cetinje_neregistrovani
27.05.2023. 16:28

Gospodo trebate biti "direkni"pa imenom i prezimenom i politicare i stranke "na vidjelo"ko sto laje i stavlja pokojnog Krestalicu "kao zacin"ili da mi "gatamo"ka one bule.

0
0