NFL PRIRUČNIK

ČETVRTI ZA JEDAN: DŽAJANTS @ FILADELFIJA

Pokušaću da izvučem neke pouke iz svega onoga, iako je potekla po koja suzica u nedelju veče - više promašenih nego pogođenih. 😢

ČETVRTI ZA JEDAN: DŽAJANTS @ FILADELFIJA Foto: Četvrti za jedan
Četvrti za jedanIzvor

Braunsi pokazali da ipak nisu za elitu, na polovrijeme sam napuštio stadion. Stilersi su STRAŠNI, tj njihova odbrana. Ono je bilo teško za gledat, Bejker i dalje sklupčan pod tušem plače. Utakmice sa Rejvensima nisu za one sa slabim srcem - zaokružite crvenom 8. i 12. kolo. A Rejvensi van prošlogodišnje forme, ali imam osjećaj da će da buknu. Eto im ga i Janik Engakue iz Minesote, da se pojača još malo ona SLABAŠNA odbrana 👀

Orlovi na kratko raširenih krila. Vašington i Džajantsi standardica. 

Bronkosi su živi, Patriote ipak ne neko na koga se čojek oslonit može. Titani MOĆNI, Teksansi zanimljivi.

Vikinzi se raspadoše, i zvanično. Od ovoga se oporavljat neće, ako budu treći u diviziju neka pjevaju svoje ratničke pjesme. Falkonsi su me živaca koštali ove sezone. Konačno eksplozija, ali se pitam jesu li Vikinzi u pitanju ili su ovi bili zapeli u retrogradni Merkur do sad. Pratimo, milo mi je zbog Hulija, momčina je. Taman da se izmjere sad sa Lavovima, i oni su u zaletu.

Tigrovi su mi preslatki, tačno će nekome nogu otkinut od ovih najačih. Koltsi ga neće plejofa gledat, ponavljam. 

Međedi se ne zaustavljaju, iz kola u kolo su mi sve veće i veće iznenađenje, a Panteri će isto bit ozbiljan problem do kraja sezone, vraća se i Mekefri. 

Delfini uvode Tuu kao startera, žao mi je Ficpatrika. Vala su mu mogli dat još malo da se igra lopte. Džetsi, greote. 

Baksi opališe macolu Rodžersu. Nije mi ovo za alarm u Grin Beju, samo jedna macolica. Sa druge strane Bakanirsi - OPASNI. Još više vjerujem u osvajanje divizije. 

Pad Ovnova se morao desit, ali nisam to vidio sad. Bravo za Džimija i drugove, SF opet prijeti.

Čifsi su prava SB ekipa, Bilsi pokazali slabosti protiv najjačih ali ne brinem za njih. 

Kardinalsi SJAJNI, Kauboji u ne malom raskoraku ali opet vjerujem da uzimaju diviziju. 

A ZA VEČERAS - Iglsi u velikom zdravstvenom problemu, bez Sendersa i *rtsa, Venc daleko od toga da je dobar, ofanzivna linija klimava. Defanzivna linija Džinova sjajna u jurišu, eto problema. Dobri protiv trčanja, dosta tanki u zadnjim linijama - Fila će tražiti šansu više kroz vazduh. 

Odbrana Orlova odlična protiv nošenja lopte ali, kao i Njujorčani, ne baš protiv igre kroz vazduh. Eto prilike za raspucavanje sa obje strane, Džajantsi svakako ne trče đaopopio. Drhti i Džons - Iglsi među naj sekačima Lige & curi mu ofanzivna linija. Taman su tu neđe, biće gusto, pregusto.

🔮 4za1: Filadelfija veliki favorit, ali Džajanti mogu da iznenade. Na Džajantse sa hendikepom +4.

I na Vulja da se požalim, veli, kako možeš da upoređuješ NFL sa fudbalom po kompleksnosti, kako imaš obraza. Kako kad kvoterbek ima samo dva poteza u karijeri, da bači loptu ili da je doda onome da trči sa njom. Dobro, može i on sam da krene u trk, veli...

Takav je lik, a isto ga volim.

Vazda treba ić na četvrti za jedan.

Portal Analitika