Kultura

Svi programi se održavaju u Bemax areni u Podgorici

Četvrti dan Internacionalnog sajma knjiga: Radionica, promocije, razgovori sa piscima...

Četvrti dan Internacionalnog sajma knjiga obilježiće brojne promocije. 

Četvrti dan Internacionalnog sajma knjiga: Radionica, promocije, razgovori sa piscima... Foto: Sekreterijat za kulturu i sport
Portal AnalitikaIzvor

U 13 časova biće predstavljanje edicije knjiga srećnog učenja "Čarobno selo", autorke Željane Radojičić Lukić. Na promociji će govoriti recenzenti: Sava Kovačević, Borko Petrović, Katarina Čarapić, Slavka Klikovac, Ivana Milić i autorka.

Slijedi promocija stripa za djecu "Super Zvjezdana" u 14 časova.

"Super Zvjezdana" prenosi važne lekcije o prirodi, zajednici i različitostima, koje oslikavaju vrijednosti Evropske unije. Talentovani crnogorski strip crtač Luka Cakić pobrinuo se da vizuelno oživi ovaj magični svijet i pretvori ga u strip. Razgovor sa Cakićem vodiće Marina Ćupić. Uz promociju pomenutog stripa biće organizovana i radionica. 

Razgovor s grčkim piscem Hristosom Asterijuom slijedi u 15 časova. O knjizi "Njeno nago telo i druge čudne priče" sa Asterijuom će razgovarati Nataša Srdić. 

Italijanska izdavačka kuća "Bottega Errante" biće predstavljena u 17 časova, dok će sat kasnije, u 18, pjesnikinja Dragana Tripković razgovarati s Majom Iskrom Vilotijević o romanu "Aperkat". Knjiga Igora Cvijanovića "Nik Kejv i poetika prestupa" biće promovisana u 19 časova, a u 20 časova će se pisac Dejan Matić, predstaviti publici zbirkom poezije "Avgust". 

Četvrti sajamski dan biće završen razgovorom Barbare Delać s pjesnikom Nikolom Madžirovim. 

Svi programi Sajma održavaju se u Bemax areni u Podgorici.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.