Crna hronika

Saopšteno iz UP

Cetinje: Uhapšene dvije osobe, oduzeti droga i oružje

Cetinjska policija je, u dva odvojena slučaja, uhapsila dvije osobe i tom prilikom zaplijenjena je određena količinu narkotika, kao i oružje u ilegalnom posjedu.

Ilustracija Foto: Pixabay
Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

„Juče je cetinjska policija lišila slobode S.V. (37) iz Kolašina i protiv njega podnijela prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe opojnih droga. S.V. je kontrolisan od strane policije u vozilu u kojem se nalazio suvozač i kod njega je tada pronađeno 11 tableta koje se nalaze na spisku psihoaktivnih supstanci“, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP). 

Osim toga, dodaju oni, danas su pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje lišili slobode bezbjednosno interesantno lice M.R. (32) iz Cetinja zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo nedozvoljneo držanje oružja i eksplozivnih materija. 

„Policija je vršeći saobraćajnu kontrolu i zaustavila vozilo u kojem se nalazio M.K. kao suvozač. Prilikom kontrole M.R. uočeno je da on za pojasom ima pištolj koji je oduzet. Utvrđeno je da se radi o oružju u ilegalnom posjedu marke „Crvena Zastava” cal 7,65mm u kojem se nalazilo sedam komada municije“, zaključuje se u saopštenju UP.

Portal Analitika