Regioni

Početak radova u avgustu

Cetinje: Raspisan tender za izgradnju prihvatilišta za napuštene životinje

Prijestonica Cetinje danas je raspisala tenderski postupak za izgradnju prihvatilišta za napuštene životinje.

Cetinje: Raspisan tender za izgradnju prihvatilišta za napuštene životinje Foto: Zvanični nalog, cetinje.me
Portal AnalitikaIzvor

Izgradnja prihvatilišta je, kako navode u saopštenju, jedan od značajnih projekata Prijestonice Cetinje koji će na kvalitetan i efikasan način ponuditi rješenje za problem napuštenih životinja, prvenstveno napuštenih pasa, a građanima omogućiti veću sigurnost u gradu.

“Novo prihvatilište biće mjesto na kojem će se životinje adekvatno zbrinjavati i dobiti odgovarajuću njegu, nakon čega će ih biti moguće i udomiti, što je naš krajnji cilj, jer prihvatilišta predstavljaju nužno, ali ne i trajno rješenje”, navode iz Prijestonice.

Poručuju da je izgradnja prihvatilišta za napuštene životinje planirana u industrijskoj zoni Zagrablje, a kako navode, prethodnih dana su završeni radovi na izgradnji pristupnog puta sa kompletnom infrastrukturom.

“Ukoliko tenderski postupak bude uspješno okončan, očekujemo da će odabrani izvođač početkom avgusta početi sa izvođenjem radova”, zaključuju oni.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.