Društvo
  • Portal Analitika/
  • Društvo /
  • Centar za ženska prava o Radonjiću: Zahtijevamo efikasno i hitno postupanje nadležnog tužilaštva

"Sa posebnom pažnjom ćemo pratiti postupanje"

Centar za ženska prava o Radonjiću: Zahtijevamo efikasno i hitno postupanje nadležnog tužilaštva

Izražavamo zabrinutost povodom informacije koju je objavilo više crnogorskih medija, a potvrdilo Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici, da je u toku postupanje tužilaštva po prijavi porodičnog nasilja protiv državnogtužioca Vukasa Radonjića, saopšteno je iz Centra za ženska prava. 

Centar za ženska prava o Radonjiću: Zahtijevamo efikasno i hitno postupanje nadležnog tužilaštva Foto: CŽP
Portal AnalitikaIzvor

„Zahtijevamo efikasno i hitnopostupanje nadležnog tužilaštva, posebno imajući u vidu specifičnost ovog predmeta - činjenicu da se radi o portparolu Specijalnog državnog tužilaštva, ranije angažovanog i na predmetima porodičnog nasilja i nasilja nad ženama u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici i učesnika brojnih obuka i programa na ovu temu“, kažu u saopštenju. 

Centar za ženska prava će, navodi, sa posebnom pažnjom pratiti postupanje nadležnih institucija u ovom predmetu, naročito imajući u vidu moguće efekte ovog slučaja na povjerenje žrtava u rad državnih institucija.

 

Protiv Vukasa Radonjića podnijeta krivična prijava zbog nasilja nad suprugom
26
Protiv Vukasa Radonjića podnijeta krivična prijava zbog…
04.05.2023 15:36

 

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
G Garfangel_neregistrovani
05.05.2023. 12:05

Kad je Radonjić moga to da uradi ....sto očekivati od drugih.. Dzaba mu i titule i specijalne obuke.Ako se dokaze da je tačno, u sto ne sumnjam,on treba da bude izbačen IZ tužilastva.

4
0