Kultura

"Volio si Boku cijelim bićem i bio si dio nje"

Centar za kulturu Tivat: Velikanu teatra ovo nije zbogom, do viđenja na nekoj novoj premijeri

U nevjerici smo primili vijest o odlasku najvećeg u moru velikana - Jagoša Markovića, saopštili su iz Centra za kulturu Tivat.

Centar za kulturu Tivat: Velikanu teatra ovo nije zbogom, do viđenja na nekoj novoj premijeri Foto: Centar za kulturu Tivat
Portal AnalitikaIzvor

Ističu da su imali veliko ljudsko i profesionalno zadovoljstvo raditi sa Markovićem na predstavama "Filomena Marturano", "Hasanaginica" i prije par mjeseci "Ćelava pjevačica".

„Bićeš zauvijek sa nama, u Centru za kulturu Tivat na Ljetnjoj pozornici, iza scene u svakom njenom dijelu. Volio si Boku cijelim bićem i bio si dio nje. Velikanu teatra ovo nije zbogom, nego do viđenja na nekoj novoj premijeri“, poručili su. 

Otišao je vječiti dječak pozorišta: Preminuo Jagoš Marković
15
Otišao je vječiti dječak pozorišta: Preminuo Jagoš Marković
22.09.2023 18:55

 

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
P Poenam_Dei
23.09.2023. 05:58

Veliki i divni mag teatra...

5
0