Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Čelanović: Trajektu “30. avgust” nema popravke, ali se stanje u državi može popraviti od 11. juna

Čelanović: Trajektu “30. avgust” nema popravke, ali se stanje u državi može popraviti od 11. juna

Generalni sekretar Socijaldemokrata (SD) i kandidat za poslanika na listi “Zajedno! za budućnost koja ti pripada”, Miloš Čelanović komentarisao je vijest o tehničkoj neispravnosti trajekta “30. avgust”, koji je za samo dva mjeseca od puštanja u saobraćaj počeo da pokazuje tehničke nedostatke.

Čelanović: Trajektu “30. avgust” nema popravke, ali se stanje u državi može popraviti od 11. juna Foto: Foto: Socijaldemokrate
Portal AnalitikaIzvor

Na navode da je otkazao jedan od motora ovog trajekta Čelanović ističe da je Crna Gora postala zemlja čuda, te da se, sudeći prema navedenom ljetnja turistička sezona dočekuje na neadekvatan način.

“Crna Gora je definitivno zemlja čuda, imamo avione sa jednim motorom i trajekte bez jednog motora! To je ta priprema za rekordnu sezonu koja nas očekuje”, kazao je Čelanović.

Prema pisanju medija, kako navodi Čelanović, trajektu koji je star 50 godina prije nekoliko dana jedan od motora je otkazao u toku vožnje, servisiranje i nabavka novog nisu mogući, jer fabrika koja je proizvodila taj motor i rezervne djelove za njega više ne postoji.

“Trajektu izgleda nema popravke ali ,dragi sugrađani, mi stvari možemo popraviti 11. juna! Zajedno za broj 10”, napisao je Čelanović komentarišući objavljene informacije.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
p penzioner_neregistrovani
27.05.2023. 19:53

,,30.avgust,,nema popravke,ne radi im motor.🤪🤣

1
0
N Nemogudagledamvise__neregistrovani
27.05.2023. 17:30

Sva tri motora na trajektu su od tri razlicita proizvodjaca. Samo je pitanje trenutka kada ce se desiti nesreca vecih razmjera. Ne dajte da pobjegne!

6
0