Politika

Canović: Pobijedićemo

Koalicija "Zajedno pobjednički za Plav" krenula je sa predizbornim aktivnostima koje već zavređuju pažnju ozbiljnog broja Plavljanki i Plavljana, što ukazuje na veliku podršku koju konstituenti koalicije uživaju u ovoj opštini, saopšteno je sinoć na sastanku OO SD-a Plav, kojem je prisustvovao predsjednik partije Damir Šehović.

Canović: Pobijedićemo Foto: SDCG
Portal AnalitikaIzvor

"Sve ono što je učinjeno u aktuelnom mandatu preporučuje nas da nastavimo da vodimo opštinu i u narednom periodu. Naša izborna lista okupila je kredibilne ljude i već sada prema reakcijama naših sugrađana možemo zaključiti da je napravljen jako dobar sastav kandidatkinja i kandidata. Očekujemo i dobre reakcije nakon što predstavimo naš izborni program koji je nastao tako što smo osluškujući potrebe građana Plava planirali realizaciju realno ostvarivih aktivnosti koje će zasigurno doprinijeti boljem i kvalitetnijem životu u našoj opštini. Zato ćemo i pobijediti", kazao je nosilac liste Nihad Canović.

On je istakao da će kolacija "ZAJEDNO pobjednički za Plav" pobijediti i zato što je cilj zajedničkog nastupa da se prevazilaženjem razlika građani okupe oko zajedničkog cilja, a to je Plav koji nastavlja da se dinamično razvija na zadovoljstvo svih koji u njemu žive.

"Tokom ove kampanje nećemo govoriti o onome što među nama stvara razdor i podjele. Mi iz Socijaldemokratama ćemo se truditi da kao i do sada budemo spona između interesa građana i savjesnog upravljanja opštinom. Dakle, potenciraćemo ekonomske, socijalne i sve one teme koje imaju za cilj dobrobit cijelokupne lokalne zajednice, čime će se, u šta su nas uvjerili, voditi i naši koalicioni partneri", zaključio je Canović.

Portal Analitika

Komentari (6)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
S Sehovicu__neregistrovani
03.10.2022. 14:26

Slušam vaše govore u Parlamentu i jako ste me usrecili zato sto uporno branite stavove naše Crne Gore! Hvala na zalaganju! 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

8
2
P Pobjeda__neregistrovani
03.10.2022. 13:05

🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

9
2
R Rale__neregistrovani
03.10.2022. 13:03

Do Pobjede Crne Gore! Bravo ti ga Šehoviću! 👏🇲🇪

10
2
V Vasilija__neregistrovani
03.10.2022. 13:02

Podržavam Šehovića i SD! I TREBA DA POBIJEDE CRNOGORSKE PARTIJE! 💯🇲🇪

11
2
D DamireSehovicuBravo__neregistrovani
03.10.2022. 13:01

Velika Snažna Podrška od Crnogorke za Damira Šehovića!, 👍🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👍

10
2
M Montenegro_neregistrovani
03.10.2022. 12:59

Sa srecom

10
2