Kultura

"Muzičko remek djelo, ključ za transformaciju" u petak u MCCG

Multidisciplinarna radionica i koncert pod nazivom "Muzičko remek djelo, ključ za transformaciju" biće održani u petak, 7. oktobra u 11 sati, u Kamernoj sali Muzičkog centra Crne Gore. 

"Muzičko remek djelo, ključ za transformaciju" u petak u MCCG Foto: MCCG
Portal AnalitikaIzvor

Crnogorski simfonijski orkestar, pod upravom dirigentkinje iz Sarajeva - Samre Gulamović i uz predavača i interpretatora Mihu Pogačnika, svjetski poznatog violinistu i ambasadora kulture Republike Slovenije, će tumačiti Betovenov Koncert za violinu i orkestar u D-duru, op. 61.

Duboko uvjerenje i težnja ambasadora Pogačnika je da probudi kreativnost u svakom ljudskom biću sa motom „Nema digitalizacije bez humanizacije“, a posebno interesantno je podsticanje razvoja društva spajanjem umjetnosti i biznisa kao jedinstvenog alata.

Kroz muziku i umjetnost demonstrira principe obnove, promjene i integracije, transformišuci obrasce razmišljanja i uklanjajuci barijere koje sputavaju kreativnost i viziju. On stvara inspirativnu platformu za bavljenje timskim radom i efikasnom komunikacijom.

Ulaz je slobodan, a broj mjesta ograničen.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.