Crna hronika

Budva: Prijavio da ga je na pješačkom jedno lice udarilo laktom u grudi; ODT Kotor: Nema elemenata za gonjenje po službenoj dužnosti

U toku je izuzimanje materijala video nadzora sa dva objekta koja se nalaze u neposrednoj blizini lica mjesta, navode iz Uprave policije.

Ilustracija Foto: Pobjeda
Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva postupili su, kako navode iz Uprave policije, po prijavi koju je podnijelo jedno lice 9. jula oko 10:00 časova. 

Navode da je jedno lice prijavilo da ga je Lj.F. iz Budve fizički napao na pješačkoj stazi u Budvi na način što mu je zadao udarac laktom u predjelu grudi.

Dodaju da podnosilac prijave nije zadobio tjelesne povrede.

"Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se izjasnio da se u radnjama Lj.F. ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti", navode iz Uprave policije. 

Lj.F. je, dodaju, pozvan da pristupi u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Budva što će učiniti danas.

"Takođe, u toku je izuzimanje materijala video nadzora sa dva objekta koja se nalaze u neposrednoj blizini lica mjesta. Postupanje po ovom predmetu je u toku", zaključuju iz Uprave policije. 


Portal Analitika