Crna hronika

Krivične prijave protiv dva lica zbog lažnog prijavljivanja i navođenja na ovjeravanje neistinitog sadržaja

Budva: Prijavili da je vozač koji ih je udario pobjegao sa lica mjesta, policija utvrdila da udesa nije ni bilo

Budvanskoj policiji je prijavljeno od strane V.R. (61) da je u Ulici Babilonija došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao kao vozač, a kojom je prilikom zadobio povrede N.R. (31) koji je bio suvozač u ovom vozilu, te da se lice koje je upravljalo drugim vozilom, udaljilo sa lica mjesta, navode iz Uprave policije.

Budva: Prijavili da je vozač koji ih je udario pobjegao sa lica mjesta, policija utvrdila da udesa nije ni bilo Foto: Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

"Po nalogu tužioca koji je obaviješten o događaju na licu mjesta je izvršen uviđaj, te je izuzet video materijal sa nadzornih kamera u blizini, u cilju identifikacije drugog, tada nepoznatog učesnika saobraćajne nezgode", navode iz Uprave policije. 

Uvidom u izuzeti video materijal policijski službenici utvrdili su da na ovom mjestu nije došlo do pomenute saobraćajne nezgode.

"Sa obavještenjima koja su prikupljena od gore pomenutih lica, upoznat je postupajući tužilac po čijem nalogu je protiv V.R. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo lažno prijavljivanje u vezi sa krivičnim djelom navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja, dok je protiv N.R. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja", navode iz Uprave polciije. 


Portal Analitika