Crna hronika

Budva: Policija pretresla stan, pronašla kokain, uhapšen Beranac

E.M. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

Budva: Policija pretresla stan, pronašla kokain, uhapšen Beranac Foto: Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

Preduzimajući službene mjere i radnje na suzbijanju ulične prodaje opojnih droga policijski službenici Odeljenja bezbjednosti Budva, Jedinice za borbu protiv droga su izvršili pretres stana i drugih prostorija, kao putničkog vozila koje koristi E.M. (39) iz Berana sa boravkom u Budvi. 

Kako navode iz UP, postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici, izvršen je pretres stana E.M. gdje je pronađeno i oduzeto 13 manjih pvc pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga kokain, kao i jedno pakovanje bijele praškaste materije za koju se sumnja da je korištena za miješanje sa opojnom drogom. 

Pronađeno je, kažu, 1.185 eura, vaga za precizno mjerenje, 30 komada pirotehničkih sredstava, 15 komada municije za gasni pištolj kalibra 9 mm i dva mobilna telefona. 

„E.M. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on će u zakonskom roku biti sproveden u na dalju nadležnost tužiocu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici“, navode iz UP. 

Portal Analitika