BSCG ispoštovao odluku IBA i vratio boksere sa turnira u Holandiji

Bokserski savez Crna Gore (BSCG) povukao je svoje boksere sa međunarodnog turnira Ajndhoven kup u Holandiji nakon zvaničnog dopisa Svjetske bokserske federacije (IBA), saopšteno je iz ta asocijacije.

BSCG ispoštovao odluku IBA i vratio boksere sa turnira u Holandiji Foto: BSCG
Portal AnalitikaIzvor

Navodi se da je IBA obavijestila sve saveze o zabrani učešća na tom turniru, jer je Bokserski savez Holandije isključen iz svjetske bokserske porodice.

U dopisu je navedeno da će svi koji budu učestvovali na tom turniru biti sankcionisani i njihovi bokseri neće moći da učestvuju na predstojećim velikim takmičenjima.

"Bokseri Bojana Gojković, Stefan Savković, Petar Marčić i selektor Nikola Ružić se, iako su otputovali za Holandiju, vraćaju u Crnu Goru. BSCG je odlučio da povuče svoje reprezentativce i ispoštuje odluke krovne bokserske federacije", saopšteno je iz crnogorske asocijacije.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.