Društvo

Ambasador Srbije u CG

Božović čestitao Osmi mart, moli da se Branka Milić liječi u Srbiji

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović čestitao je 8. Mart - Dan žena, apelujući da se jednoj od optuženih u slučaju pokušaja terorizma Branki Milić omogući potrebno pravo na liječenje kod njenih ljekara u Srbiji.

Božović čestitao Osmi mart, moli da se Branka Milić liječi u Srbiji Foto: Foto: Gov.me
CG mediji Izvor

“Bio bih licemjeran da se na današnji dan ne sjetim i jedne žene sa kojom spletom nesrećnih okolnosti dijelim i svoj radni prostor u Ambasadi Srbije u Crnoj Gori. U njeno ime molim za milost i razumijevanje da joj se omogući prijeko potrebno pravo na liječenje kod njenih ljekara i u njenoj državi, poštujući državu Crnu Goru i njeno pravosuđe”, naveo je Božović.

On je poželio svim damama, majkama, kćerkama, sestrama, suprugama, radnicama i građankama da ostvare punu ravnopravnost u društvu i državi jer i najodgovornije dužnosti obavljaju jednako savjesno i predano, a vrlo često i sa više ljubavi i iskrenosti, time i kvalitetnije od muškaraca.

“Međunarodni dan žena je kako praznik ženske ljepote i mudrosti, vrijednog rada i ljubavi tako i proslava slavne ženske istorijske borbe za ženska ljudska prava i ravnopravnost polova”, poručio je Božović.

Portal Analitika