Protokol

Čestitka iz Republike Srpske

Borenović čestitao Bečiću: Sa vama je budućnost Crne Gore u dobrim rukama

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, glasovima koalicija "Za Budućnost Crne Gore", "Mir je naša nacija", "Crno na bijelo", Bošnjačke stranke i Albanske izborne liste "Genci Nimanbegu-Nik Gjeloshaj" izabran je danas za predsjednika Skupštine Crne Gore.

Borenović čestitao Bečiću: Sa vama je budućnost Crne Gore u dobrim rukama Foto: Portal Analitika
Portal AnalitikaIzvor

Povodom izbora na funkciju prvog čovjeka najvišeg zakonodavnog doma, čestitku novoizabranom predsjedniku Skupštine uputio je Branislav Borenović, predsjednik Partije demokratskog progresa iz Banja Luke.

U čestitci se navodi:

"Poštovani Aleksa, dragi prijatelju,

upućujem ti najiskrenije čestitke povodom izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore. Siguran sam da ćeš najviše zakonodavno tijelo voditi časno i ispravno, a da će Crna Gora krenuti putem napretka, jednakosti, pravde i slobode za sve građane. Izuzetno sam srećan što sam i danas, a i u proteklom periodu imao više povoda za čestitke tebi, Demokratama i vašim koalicionim partnerima.

Uvjeren sam da će formiranje nove Vlade proteći u najboljem redu i da je sa vama budućnost Crne Gore u dobrim rukama. U srcima nas iz Republike Srpske Crna Gora je uvijek bila i ostala bliska bratska zemlja i vjerujem da će ta povezanost godinama rasti. Dugogodišnja saradnja PDP-a i Demokrata – Demokratske Crne Gore je kao i do sada neupitna i na najvišem nivou, što ćemo, vjerujem, uskoro i potvrditi susretom i prijateljskim razgovorom.

Još jednom, najiskrenije čestitam na izboru na tako odgovornu poziciju koju ćeš, siguran sam, odgovorno i obavljati”.

Portal Analitika