Politika

Boljević: Rovčanin bi populizmom da prikrije da EPCG klizi ka propasti

Ko je Nikola Rovčanin da obećava građanima Crne Gore da li će doći do poskupljenja cijene električne energije ili ne, upitao je Arsenije Boljević, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

Boljević: Rovčanin bi populizmom da prikrije da EPCG klizi ka propasti Foto: Foto. DPS
Portal AnalitikaIzvor

“Da li je ovaj partijski uhljeb zaboravio da je partija koja ga je instalirala na direktorsku fotelju kritikovala partijska zapošljavanja a onda po dolasku na vlast pogazila sva obećanja i sve do tad izrečeno. Upravo stranačkim zapošljavanjima i užasnim poslovanjem partijski uhljebljenih funkcionera, EPCG je srozana na najniže grane od svog postojanja. Tome i svjedoči izvještaj Ministarstva kapitalnih investicija da je ova firma postala državno preduzeće sa najvećim troškom zarada, sa rastom od 1,3 milion eura”, ocjenjuje Boljević.

 

Ne planiramo poskupljenje struje, trudićemo se da izbjegnemo restrikcije
3
Ne planiramo poskupljenje struje, trudićemo…
04.01.2022 07:02

 

Ali, kaže on, što drugo i očekivati od Nikole Rovčanina, Milutina Đukanovića i njihovih saradnika koji rukovode ovim gigantom kakav je Elektroprivreda, “bez ikakvih profesionalnih referenci i iskustva u energetskom sektoru”.

“Njihov jedini i prevashodni cilj su samo zapošljavanja po partijskoj knjižici i nepotizam. Prema tome, nećemo dozvoliti da Rovčanin i njemu slični populističkim obećanjima i mjerama ponižavaju građane Crne Gore, već ćemo javnosti uvijek ukazivati na suštinske probleme sa kojih imenovani zamagljuje stvarnost i skreću pažnju javnosti”, zaključuje Boljević.

Portal Analitika