Zanimljivosti

Boljević: Pomračenje Mjeseca će uticati na raspoloženje

Pomračenje Mjeseca u znaku Bika koje se desilo danas može izazvati velike promjene u raspoloženju i emocionalnom smislu, ocijenili su astrološkinja Natalija Boljević i psiholog Al Ammar Kašić.


Boljević: Pomračenje Mjeseca će uticati na raspoloženje Foto: TV E
Portal AnalitikaIzvor

Pomračenje Mjeseca najviše će uticati na više horoskopskih znakova – prije svih na bikove, škorpije, lavove, vodolije i rakove.

Pomračenje mjeseca koje se dešava večeras nije slučajnost, odnosno prosto to jako utiče na globalnom nivou, baš upravo zbog toga što je mjesec u znaku Bika, u konjukciji sa Uranom, opozit sa Suncem i Venerom. To sve znači da mi u narednom vremenskom periodu, do polovine mjeseca mi moramo da obraćamo pažnju kada su u pitanju promjene raspoloženja, ishitreni potezi, u emocionalnom smislu najviše će pogoditi škorpije, vodolije, lava i osobe koje su rođene u znaku raka. Definitivno, u ovom periodu treba voditi računa da ne napravimo neki ishitreni potez kada su emocije u pitanju. Bik je drugi zodijački znak koji vlada finansijama, takođe do polovine mjeseca vladaće neka finansijska groznica“, kazala je Boljević.

Da biste bili astrolog, kako je naveo Kašić, morate čak biti i psiholog, umjetnik, matematičar.

„Astrologija je kompleksan jezik, koji služi ljudima da objasne kompleksne stvari, da bi bolje razumjeli sebe i druge ljude, kao i svoje mjesto na planeti Zemlje. Kada uđete jednom u taj svijet počiva da vam bude jasno gdje ste, gdje su drugi ljudi, odjednom imate imena za stvari,“ objašnjava Kašić.

Prema riječima Boljevićke, astrologija je veoma kompleksna nauka i jedino bi trebalo prihvatiti naučno predviđanje astrologije.

„Mada, danas se nažalost, pod velom astrologije kriju i druge vještine. Neko da bi se bavio astrologijom, mora dobro poznavati i psihologiju ali i matematiku“, dodaje Boljević.

Portal Analitika