Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Bogdanović nakon susreta sa predstavnicima IRI: Stvaranjem novih platformi nastavljamo kvalitetnu saradnju i u narednom periodu

"Ulaganje u znanje i kontinuiran rad najbolja garancija perspektivnije budućnosti Crne Gore"

Bogdanović nakon susreta sa predstavnicima IRI: Stvaranjem novih platformi nastavljamo kvalitetnu saradnju i u narednom periodu

Generalni sekretar Aleksandar Bogdanović i sekretarka Savjeta mladih DPS Crne Gore Marija Popović, sastali su se danas sa delegacijom Međunarodnog republikanskog instituta u Crnoj Gori (IRI) koju su činili Nenad Koprivica i Jovana Duković.

Bogdanović nakon susreta sa predstavnicima IRI: Stvaranjem novih platformi nastavljamo kvalitetnu saradnju i u narednom periodu Foto: DPS
Portal AnalitikaIzvor

Na sastanku, Bogdanović je iskazao puno zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom, ukazujući na već postignute sjajne rezultate sa organizacijom žena i mladih unutar Demokratske partije socijalista Crne Gore, te da ga izuzetno raduje stvaranje novih platformi na čijoj osnovi će se ova kvalitetna saradnja nastaviti i u narednom periodu.

Kako je saopšteno iz DPS, predstavnici IRI-ja zahvalili su na predanom i odgovornom odnosu Demokratske partije socijalista Crne Gore u dosadašnjim programima, te upoznali sa kreiranjem novih mogućnosti na kojima će se bazirati saradnja u budućnosti. 

Zaključak sastanka je da je ulaganje u znanje i kontinuiran rad dugotrajna investicija koja je ujedno i najbolja garancija perspektivnije budućnosti Crne Gore.


Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.