Abiznis

Biznis dizajn kao budućnost konsaltinga

Podgorica je bila domaćin nesvakidašnjeg biznis događaja ICL Business Night „Future of Business in Montenegro“, u organizaciji konsultantske kuće ICL Montenegro.

Panel: Future of Business in Montenegro Foto: DAA Montenegro
Panel: Future of Business in Montenegro
PROMO
PROMOAutor
DAA MontenegroIzvor

U posebnom ambijentu Kolektora, u okviru kompleksa PLC Morača, okupilo se preko 130 lidera i predstavnika crnogorske poslovne i akademske zajednice.

Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa aktuelnim trendovima razvoja biznis konsaltinga. Tim povodom posebna pažnja bila je posvećena biznis dizajnu, kao najefikasnijem modelu savjetovanja investitora u razvoju projekata, u čemu konsultantska kuća ICL Montenegro predstavlja jednog od lidera na crnogorskom tržištu. 

ICL Business Night - Future of Business in Montenegro

 

U pozitivnoj atmosferi prisutni su bili u prilici da iz prve ruke čuju kako izgleda razvoj jednog investicionog projekta u Crnoj Gori – budućeg hotela Movenpick. Kroz predstavljanje rada na projektu rekonstrukcije aktuelnog Hotela Teuta i njegovog razvoja u skladu sa pravilima Movenpick franšize, mogli čuti koji su to izazovi, ali i šanse za razvoj biznisa i investicija u Crnoj Gori. Vrlo interesantna opažanja dali su jedan od osnivača Studija Grad profesor Veljko Radulović, predstavnik investitora iz kompanije Briv Construction Vlado Mračević i predstavnik konsultantske kuće ICL Montenegro Marko Nišavić.

Veliku pažnju prisutnih privukla je i jedinstvena izložba s retrospektivom od preko 40 investicionih projekata koji se trenutno realizuju u Crnoj Gori, vrijednosti preko 350 miliona eura.

U nastavku pogledajte dio atmosfere sa događaja.


Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.