Svijet

Bivši muž Ejmi Vajnhaus u komi

Izvor

Sara je pronašla tridesetogodišnjeg Blejka u krevetu kako se guši. Odmah je pozvala hitnu pomoć koja ga je odvezla u bolnicu, gdje je konstatovano otkazivanje više organa.

- Ljekari još nijesu postavili dijagnozu. Stavili su Blejka u komu kako bi mu pomogli. Molim se da preživi, ali se u isto vrijeme pripremam za mogućnost da se više nikad ne probudi - izjavila je Sara Aspin za "The Sun".

Ona je objasnila da je Blejk prethodne noći došao kući sa prijateljem. Dok su se njih dvojica zabavljali, Sara je otišla da spava, a u šest ujutru probudili su je čudni zvukovi. Zatekla je svog partnera kako se guši i povraća u krevetu.

Porodica preminule Ejmi Vajnhaus smatra da je upravo Blejk Filder-Sivil kriv za njenu zavisnost od droge, koja ju je na kraju ubila. Blejk i Ejmi su bili u braku samo dvije godine, ali su prije toga dugo bili u vezi.

- Moja najveća greška u životu je bila ta što sam pred njom uzimao heroin - izjavio je Blejk 2008. godine za "News of the World".

Kada je pjevačica preminula, on je služio dvogodišnju zatvorsku kaznu zbog krađe, a jednom prilikom je navodno prodao njene provokativne fotografije kako bi skupio novac za drogu.

Ejmi je otkrila da su pjesme "You Know I’m No Good" i "Back To Black" bile inspirisane upravo vezom sa Blejkom.

Portal Analitika