Show biz

Bivša modelsica: “Ušla sam u politiku da bih srušila Tadića”

Izvor

Bivša članica grupe „Models" Nevena Adžemović poručuje da je estradnu karijeru završila čim je prešla prag Narodne skupštine Srbije. Novopečena poslanica u ekskluzivnom intervjuu za Press otkriva zašto se priklonila Novoj Srbiji i napominje da joj je glavni motiv za ulazak u politiku bio rušenje režima bivšeg predsjednika Borisa Tadića.

- Želja da dam doprinos u rušenju režima Borisa Tadića navela me je da se aktivno uključim u politički život. NS je stranka desnog centra, u njoj imam divne prijatelje koji su me pozvali da im se pridružim i pomognem u radu.

adzemovickauok

Na pitanje šta bi kao poslanica promijenila u Srbiji, Adžemović je kazala: - Zalagaću se da se smanji stopa nezaposlenosti i siromaštva, kao i da Srbija postane bolja i bezbjednija zemlja, u kojoj će mladi imati perspektivu, i iz koje neće željeti da bježe po svaku cijenu.

A da li će ostati vjerna „slobodnijoj" garderobi i dok bude obavljala funkciju poslanika?

- Hoću, naravno. Narodni poslanik mora da poštuje pravila oblačenja. Odgovorna sam i profesionalna osoba, u oblačenju neće biti nikakvih eksperimenata iako sam sigurna da bi to mnogi voljeli- kazala je Adžemović.

Portal Analitika