Lijep gest vozača "Zaton prevoza" Nikole Popovića

Bijelo Polje: Vratio vlasniku torbu sa novcem i dokumentima

Imao je sreće Vukašin Merdović, penzioner iz sela Brčve, što je njegovu akten-tašnu (aktovku) koju je zaboravio našao Nikola Popović, vozač autobusa ,,Zaton prevoza“. Zahvaljujući njemu nije ostao bez vrijednih dokumenata i ušteđevine.

Vukašin Merdović Foto: Pobjeda
Vukašin Merdović
Portal AnalitikaIzvor

„Putovao sam od Budve do Bijelog Polja. Kada sam izašao iz autobusa na staroj autobuskoj stanici u Bijelom Polju i sjeo u taksi sa namjerom da se odvezem do mjesta stanovanja, shvatio sam da sam zaboravio tašnu. Srećom, imao sam broj telefona vozača Nikole Popovića i pozvao ga obavijestivši da sam vjerovatno zaboravio tašnu u autobusu. U tašni su se nalazila lična dokumenta i izvjesna količina novca koji sam, kao penzioner, mukotrpno šparao da se nađe“, ispričao je Merdović Pobjedi.

Dodaje da ga je nakon izvjesnog vremena pozvao Popović i saopštio da je pronašao tašnu.

„Rekao je da će je lično donijeti u Bijelo Polje i da ga sačekam na istom mjestu gdje sam izašao iz autobusa. Odbio je moju ponudu da ga častim i jedini način da mu se zahvalim je na ovakav način. Ovaj moj slučaj je najrječitiji primjer da još ima dobrih i poštenih ljudi“, zaključuje Merdović

Portal Analitika