Fudbal

Odluka Komisije za bezbjednost i sigurnost Fudbalskog saveza Crne Gore

Bez navijača na meču između Dečića i Sutjeske

Derbi 33. kola domaćeg fudbalskog šampionata između Dečića i Sutjeske igraće se bez navijača, saopštio je nikšićki klub.

Bez navijača na meču između Dečića i Sutjeske Foto: FSCG
RTCGIzvor

To je odluka Komisije za bezbjednost i sigurnost Fudbalskog saveza Crne Gore .

Utakmica će biti odigrana u nedjelju na Trening kampu OFK Titograda na Starom aerodromu (20 časova).

"Uvažavajuci preporuke iz dopisa UP Crne Gore - Sektora policije opšte nadležnosti br. 50/1-217/23-27617/1 od 05.05.2023. godine, a koji se odnosi na bezbjednosnu procjenu vezanu za organizovanje i odigravanje uakmice 33. kola Meridianbet 1.CFL izmedu FK 'Dečić' i FK 'Sutjeska', Komisija za bezbjednost i sigurnost FSCG, donijela je Odluku, prihvatajući sugestije Uprave policije, da se navedena utakmica, iz bezbjednosnih razloga, igra bez prisustva publike", piše u dopisu Komisije za za bezbjednost i sigurnost FSCG.

To je treća utakmica ovog proljeća koja će proteći bez prisustva publike, nakon onih između Dečića i Budućnosti na Starom aerodromu, te Sutjeske i Budućnosti u Nikšiću.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.