Turizam

Do 31. jula brojne povoljnosti na žičari Kotor-Lovćen

Besplatna vožnja žičarom za djecu do 12 godina i online popusti za Visa Alpine Coaster

Mnogobrojne povoljnosti omogućili su u saradnji sa svojim partnerima, kompanijom Visa, Crnogorskom komercijalnom bankom (CKB) i opštinom Kotor, navode iz kompanije Kotor Cable Car

Besplatna vožnja žičarom za djecu do 12 godina i online popusti za Visa Alpine Coaster Foto: Kotor Cable car
PR sadržaj
PR sadržajAutor
Portal AnalitikaIzvor

Od danas do 31. jula, posjetioce žičare Kotor-Lovćen očekuje niz povoljnosti.

U navedenom periodu, djeca uzrasta do 12 godina mogu se besplatno voziti Žičarom, dok su za online kupovinu karata za Visa Alpine Coaster predviđeni značajni popusti. 

Svi koji do 31. jula na sajtu Žičare (kotorcablecar.me) kupe karte za Visa Alpine Coaster i plate ih Visa karticom bilo koje banke dobijaju popust od 20%.

Za vlasnike CKB Visa kartica popust za online kupovinu karata za ovu jedinstvenu adrenalinsku avanturu iznosi čak 25%. 

VIZUAL-1

„Mnogobrojne povoljnosti za naše posjetioce omogućili smo u saradnji sa našim partnerima, kompanijom Visa, Crnogorskom komercijalnom bankom (CKB) i opštinom Kotor, u želji da obilježimo kraj školske godine i predstojeći praznik. Vjerujem da će besplatna vožnja za djecu do 12 godina, kao i online popusti za kupovinu karata za Visa Alpine Coaster, omogućiti posjetiocima da provedu nezaboravne trenutke u okviru kompleksa Žičare. Posebno nas raduje što će pomenuta akcija najviše razveseliti naše najmlađe posjetioce”, istakao je Marco Cus, izvršni direktor žičare Kotor-Lovćen. 

VIZUAL-2

Odluka da se omogući besplatna vožnja žičarom za djecu do 12 godina donesena je na osnovu inicijative predsjednika opštine Kotor, Vladimira Jokića. Upravni odbor Žičare, na čelu sa predsjednikom Martinom Leitnerom, prihvatio je i proširio načelnu inicijativu, tako da je vožnja Žičarom do 31. jula besplatna za djecu iz Crne Gore i inostranstva.

Dužina žičare Kotor-Lovćen je 3.900 metara, a visinska razlika 1.316 metara. Vožnja traje 11 minuta u jednom pravcu, a dostupno je 48 gondola koje mogu primiti po 10 putnika. 

U okviru kompleksa Žičare, nalaze se dodatni sadržaji za sve uzraste. Vrhunski gastronomski doživljaj očekuje vas u restoranima i barovima koji se nalaze u okviru cijelog kompleksa. Ljubiteljima aktivnog odmora, na raspolaganju su uređene staze za pješačenje, vidikovci, vožnja biciklima kroz Nacionalni park Lovćen i još mnogo toga. Za one kojima je potrebna dodatna avantura, tu je Visa Alpine Coaster, jedina atrakcija ovog tipa u Crnoj Gori.

Sve informacije o ponudi i predstavljenim povoljnostima možete pronaći na zvaničnom veb-sajtu Žičare i na nalozima društvenih mreža Instagram i Facebook.

Vidimo se na vrhu! 

Portal Analitika