TV / Film

Prednastavak popularne serije "La casa de papel"

"Berlin" stiže krajem decembra: Netfliks predstavio novi trejler, vraćaju se i neki poznati likovi

Netfliks je premijerno prikazao kompletan trejler za seriju "Berlin", prednastavak španske kriminalističke serije "Money Heist" ("La Casa de Papel") koja je ranije osvojila gledaoce.

"Berlin" stiže krajem decembra: Netfliks predstavio novi trejler, vraćaju se i neki poznati likovi Foto: Netfliks
Portal AnalitikaIzvor

Čekanju fanova "La Case de Papel" je konačno došao kraj jer je Netfliks predstavio prvi detaljan trejler na prikvel seriju "Berlin" koja prati lik Andresa de Fonolose (Pedro Alonso), poznatijeg pod kodnim imenom Berlin.

Iako smo u originalnoj seriji već vidjeli djelove njegovog talenta za planiranje pljački, ova konkretna pljačka odvija se u Parizu, a on planira da uzme svoj sljedeći plijen od najveće i najprestižnije aukcijske kuće u Parizu.

To planira da postigne sa ekipom koja uključuje Keilu (Mišel Džener), Kameron (Begona Vargas), Damiana (Tristan Uloa), Brusa (Džoel Sančez) i Roija (Hulio Pena). Osim toga, izgleda da su briljantne policijske detektivke Alisija Sijera (Najva Nimri ) i Rakel Muriljo (Isiar Itunjo) - takođe poznata lica iz "La Case de Papel" - iz Španije pozvane da zaustave pljačku - vjerovatno zbog svojih jakih pregovaračkih sposobnosti.

Priča će se odvijati u godinama prije najveće pljačke koju je Španija ikada vidjela, proširujući se na flešbekove viđene u kasnijim sezonama originalne serije.

Tvorac Aleks Pina je to ranije opisao kao "putovanje kroz zlatno doba lika kada je ludo zaljubljen pljačkao po Evropi" – odnosno pljačku dragulja u vrijednosti od 44 miliona dolara.

"Berlin" bi trebao biti premijerno prikazan na servisu 29. decembra. 

Portal Analitika