Region

Nakon incidenta sačekala policiju i dala izjavu

Beograd: Majka osnovca pretukla nastavnicu zbog ocjene, prijetila da će je ubiti

U beogradskoj OŠ "Jovan Dučić" danas je majka učenika petog razreda fizički napala nastavnicu - zbog ocjene. 

Beograd: Majka osnovca pretukla nastavnicu zbog ocjene, prijetila da će je ubiti Foto: Pixabay.com
Portal AnalitikaIzvor

Incident se dogodio u toku drugog časa, kada je majka jednog učenika došla u školu i tražila da se vidii sa nastavnicom biologije. 

Nastavnica biologije je, kako je ispričala sagovornica N1, majci predočila da on nema prosjek za tri i pozvala je u svoj kabinet kako bi joj to i pokazala u elektronskom dnevniku. Kada joj je koleginica objasnila da se sabiraju ocjene iz oba polugodišta, majka je burno reagovala i rekla da će da ide kod direktorke sa čim se složila i nastavnica.

„Nakon sastanka sa Izašla je iz kabineta, tada je počeo veliki odmor ali majka se odjednom vratila. Samo je čula kako su lupila vrata, povukla je za kosu, oborila na pod, lupala njenom glavom o pod, govorila ružne riječi, da će da je prebije, šutirala je nogama dok je ležala na podu“, ispričala je sagovornica N1.

Nastavnica je pokušavala da dozove u pomoć ali je zbog izolacije u kabinetu, i buke zbog velikog odmora niko nije čuo, uspela je nekako, priča njena koleginica, da siđe i pozove policiju, a majka je nastavila da ponavlja da će da je ubije i hladnokrvo sačekala sačekala policiju i dala izjavu.

Govorila je, kako priča zaposlena u školi „Jovan Dučić“: „ne znaš ti ko sam ja, da ne zna s kim se kači i da neće izaći živa iz škole“.

Povrijeđenoj nastavnici su, kako priča sagovornica N1, dijagnostikovane distorzija grudnog koša, povreda vrata, stavljena kragna, ima povredu lista.

Pretučena žena je prevezena u bolnicu, nastava je obustavljena, a djeca su puštena kućama, navodi N1.

Portal Analitika