Region

Beograd: Djevojka izvršila samoubistvo skokom s mosta?

Izvor

Kako nezvanično saznaju „Večernje novosti“, djevojka je u Pančevu zaustavila vozilo taksi firme “Laguna”, u Ulici Žarka Zrenjanina, i rekla vozaču da je “prebaci” do Novog Beograda. Izgledala je sasvim obično i nije pokazivala nikakve znake da je spremna da učini ovakav tragičan korak.

Djevojka je primila i nekoliko telefonskih poziva tokom vožnje od Pančeva ka Beogradu. Takođe, nekoliko puta se premišljala gdje da je taksista ostavi, pa je na kraju odlučila da je “odbaci” do početka Pančevačkog mosta. Iako je taksista pokušao da je nagovori da je preveze preko “Pančevca” na drugu obalu Dunava, ukoliko ide ka gradu, jer svejedno on tuda mora da okrene krug kako bi se vratio kući, ona je to odbila, pa ju je vozač ostavio na prilazu mostu iz pravca Krnjače.

Djevojku koja stoji na ogradi mosta primijetio je drugi taksista, iz beogradskog “Pinka”, dok je prelazio most. Odmah je, nasred kolovoza, zaustavio vozilo i pozvao policiju. Potom je, ne vodeći računa o svojoj bezbjednosti izašao iz automobila, i pokušao da započne razgovor sa njom kako bi je odvratio od skoka.

- Nažalost, nijesam stigao gotovo ni riječ da progovorim, a već je skočila u Dunav - rezignirano je ispričao ovaj taksista. - Nijesam mogao da joj pomognem...

Prije nešto manje od godinu dana sa ovog mosta u hladnu vodu skočile su i dvije devetnaestogodišnjakinje. Dunav se zauvijek sklopio nad Milicom Ristić, dok su pripadnici rječne policije uspjeli da iz ledene rijeke izvuku Kristinu Tasić.

Portal Analitika