Politika

Bećiraj Ivezaju: Dobili ste ono što ste zalužili, zauvijek u opoziciju

Bježeći od teme i u nedostatku argumenata, odbornik DPS-a u Skupštini opštine Tuzi Simon Ivezaj pokušava na neprimjeran način da polemiše oko važnih pitanja koje ne zna, iako mu to nalaže profesija odbornika, saopštio je večeras odbornik Albanske alternative Fatmir Bećiraj.

Bećiraj Ivezaju: Dobili ste ono što ste zalužili, zauvijek u opoziciju Foto: Foto: Albanska alternativa
Portal AnalitikaIzvor

“Cinično je i ispod svakog nivoa, na ovaj način otvortiti teme podjela u Malesiji, koje ste vi kao partija kreirali i na osnovu podjela ste pokušali da opstanete na vlasti. Na vašu žalost i na sreću svih građana Malesije ove teme su zatvorene zauvjek, kako građanima Malesije i albanskom narodu dolikuje. Žalosno je da Vaša sorta, zajedno sa tvojim mentorima uvjek postojala u raznim istorijskim okolnostima kod Albanaca, ali zasigurno ćete ostati na rublju istorije, kao sto su i vaši istomišljenici koji su mislili opstati na ovim i sličnim nedjelima”, rekao je Bećiraj.

Ne samo građani Malesije, nego je cjelokupna javnost odavno svatila, dodaje, da je autor svih pokušaja podjela u Malesiji je DPS.

“Zbog ovih i drugih nedjela, dobili ste od građana taman ono sto zaslužili, zauvjek u opoziciju i u političku prošlost”, ističe Bećiraj.

Portal Analitika