Protokol

Čestitao Dan opštine Tuzi

Bečić: Kulturni i turistički potencijal Tuzi I Malesije dragocjen resurs CG

U ime Demokratske Crne Gore i svoje ime, predsjedniku Opštine, Niku Đeljošaju, predsjedniku Skupštine opštine Fadilu Kajošaju, kao i svim građankama i građanima Tuzi, čestitam 1. septembar, Dan opštine Tuzi, kazao je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

Bečić: Kulturni i turistički potencijal Tuzi I Malesije dragocjen resurs CG Foto: Skupština CG
Portal AnalitikaIzvor

“Da unaprijeđujemo Tuzi obavezuje nas i istaknuti simbol interkulturalizma. Ovdje, različite etničke, jezičke i kulturne zajednice ne samo da koegzistiraju, već međusobno obogaćuju svakodnevni život, što je doprinos zajedničkom mozaiku, mozaiku bogatstva različitosti naše Crne Gore”, rekao je on.

Neka nam, kako navodi, ta harmonija služi kao primjer kako različitost može postati snaga koja doprinosi zajedničkom napretku i razumijevanju.

“Kulturni i turistički potencijali koje Tuzi i Malesija njeguju predstavljaju dragocjen resurs Crne Gore, a ohrabrujem vas da nastavite putem potpune valorizacije istih, a to nije korist samo vašoj lokalnoj zajednici, već i cijeloj Crnoj Gori!”, smatra Bečić.

Ulaganje naših, uspješnih ljudi iz najrazvijenih država svijeta u svoj rodni kraj, dodaje, neka posluži kao podsticaj da u našu kuću posvećeno ulažemo, kako više nikad najbolji izdanci ne bi tražili alternativu mjestu gdje su rođeni, iz najmanje turističkih, a ponajviše egzistencijalnih razloga.

“Neka Opština Tuzi i dalje bude uzor raznolikosti, saradnje i napretka, na ponos Crne Gore iU to ime svim građankama i građanima Tuzi, još jednom, čestitam Dan opštine”, zaključio je Bečić.

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
A Andrew_neregistrovani
01.09.2023. 17:48

Jos je Ljaljo zastupa interese srpske sekte , dokle videcemo...

2
1
M Mina_neregistrovani
01.09.2023. 14:33

E ovog obrijanog cetnika, da ga covjek ne poznaje rekao bi veliki kosmopolit.

6
1
N Nency_neregistrovani
01.09.2023. 13:43

Vidite ovog,kaže manda, Crnogorca😆😆😂😂😂...kako ga je zasvrbjela fotelja😆😆😂

8
1