Politika

Objavili zajedničko saopštenje

Bečić i Šaranović: Nastavljamo dalje, timski i hrabro

Nastavljamo dalje, timski, hrabro, odlučno i neselektivno u borbi protiv svih oblika kriminala, poručili su nakon današnje policijske akcije na sjeveru vicepremijer Aleksa Bečić i ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

Bečić i Šaranović: Nastavljamo dalje, timski i hrabro Foto: Gov.me
Portal AnalitikaIzvor

"Današnja koordinirana akcija zapljene oružja u osam crnogorskih opština dokaz je odlične saradnje organa sektora bezbjednosti, realizacije smjernica i prioriteta BOK-a, kao i pokazatelj spremnosti da odgovorimo svim bezbjednosnim izazovima.  Pohvaljujemo zajednički rad Sektora za borbu protiv kriminala Uprave policije i Regionalnog centra “Sjever”, kojima rukovode Lazar Šćepanović i Haris Đurđević, a koji su uz asistenciju službenika Agencije za nacionalnu bezbjednost sproveli najveću akciju zapljene oružja u posljednjih nekoliko decenija", saopštili su oni.

Raduje ih, kažu, što sistem bezbjednosti u kontinuitetu pokazuje da su odlučne preventivne aktivnosti koje se svakodnevno sprovode najbolji odgovor kontinuiranim bezbjednosnim izazovima i složenom nasljeđu u ovoj oblasti.

Zaplijenjena 123 komada oružja, uhapšene četiri osobe, samo kod jedne našli više od 100 pušaka, pištolja, bombi...
6
Zaplijenjena 123 komada oružja, uhapšene četiri osobe, samo…
25.05.2024 16:14

 

Portal Analitika