Protokol

Bečić-Dabović: Skupština će nastaviti da unapređuje saradnju sa DRI

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se sa predsjednikom Senata Državne revizorske institucije Crne Gore, Milanom Dabovićem, tom prilikom, ističućiznačaj finansijskih izvještaja koji Skupštini pomažupri sprovođenju njene kontrole i nadzorne funkcije.

Bečić-Dabović: Skupština će nastaviti da unapređuje saradnju sa DRI Foto: PA
Portal AnalitikaIzvor

U konstruktivnom razgovoru, koji je prethodio Konferenciji o saradnji Državne revizorske institucije Crne Gore i Skupštine Crne Gore, Bečić upoznao je sagovornika o aktivnostima i rezultatima koje je Skupština Crne Gore postigla od početka rada novog saziva, posebno u dijelu povećanja transparentnosti.

On je ukazao na značaj intenzivne komunikacije Državne revizorske institucije i Skupštine Crne Gore, uz uvjerenje da će i buduća saradnja dati plodonosne rezultate.

Čestitajući predsjedniku Bečiću izbor na funkciju predsjednika zakonodavnog doma, predsjednik Senata poželio je srećan i uspješan rad.

On je upoznao predsjednika Skupštine sa trenutnim aktivnostima Državne revizorske institucije, naglasivši značaj revizije finansijskih izvještaja, koji Skupštini Crne Gore pomažu u sprovođenju njene kontrolne i nadzorne funkcije.

Portal Analitika