Zabava

Budva - EXIT

BBC urednik ocjenjuje obalu oko tvrđave Mogren jednim od najljepših mjesta na svijetu!

Snimak nastupa Šarlot de Vit u Crnoj Gori ide ubrzano prema prvom milionu gledalaca, a veliku globalnu podršku dao joj je i ključni akter elektronske scene, legendarni BBC-jev muzički urednik Pete Tong, koji je, tokom ekskluzivnog intervjua sa belgijskom superzvijezdom, nazvao budvansku obalu oko tvrđaveMogren jednim od najljepših mjesta na svijetu!

BBC urednik ocjenjuje obalu oko tvrđave Mogren jednim od najljepših mjesta na svijetu! Foto: Miloš Zvicer
Portal AnalitikaIzvor


Na Tongov upit kako se našla na Mogrenu Šarlot je izjavila:

“Bila je to saradnja s EXIT festivalom kojom su pokrenuli koncept u kojem dovode DJ-e na prelijepe lokacije odakle strimuju njihove nastupe. Imala sam sreću da sam dobila priliku da prva nastupim na prelijepoj lokaciji u Crnoj Gori. Snimali smo tokom zalaska sunca i bilo je čarobno.”

InfinitX presents Charlotte de Witte 'New Form' III: Rave On Time:

https://www.facebook.com/120785061266604/videos/988662504940586/

Malo koji DJ i producent na planeti ima uticaj kakav Pete Tong ima na svijet dens muzike u proteklih 20 godina. Kao urednik i glas vodećeg radija Europe, BBC-jevog Radio 1, Pete je, ponajviše kroz program Essential Mix i Essential Selection, postao vrhunski muzički autoritet i jedna ključnih osoba u industriji protekle dvije decenije. Njegov izuzetan rad osigurao mu je i nezvaničnu titulu globalnog ambasadora plesne elektronske muzike.

Šarlot de Vit


Nastupom Šarlot de Vit Exit je lansirao svoj novi projekt InfinitX koji će, kako je i sama umjetnica opisala Peteu Tongu, u promociji destinacija spajati najveća muzička imenasanajlepšim lokacijama širom svijeta. Strim seta snimljenog na staroj austrougarskoj tvrđavi Mogren, sa koje se pruža fantastičan pogled na Jadransko more i budvansku obalu, dosad je na društvenim mrežama i onlajn video servisima pogledalo 930.000 ljudi širom svijeta. Publika sa svih kontinenata i preko stotinu zemalja, pokazala je oduševljenost kako Šarlotinom muzikom i pojavom, tako i prirodnim ljepotama lokacije izrazivši veliku želju da posjete Crnu Goru.


Portal Analitika