Regioni

"Kao što je i do sada praksa bila"

Bar: Ugostitelji traže da se koncert Zdravka Čolića održi na Šetalištu

Više ugostitelja čiji objekti se nalaze na Šetalištu kralja Nikole uputilo je predsjedniku Opštine Bar Dušanu Raičeviću inicijativu kojom traže da se koncert Zdravka Čolića, najavljen za 21. maj na platou ispred Sportske dvorane „Topolica“, održi na šetalištu. 

Bar: Ugostitelji traže da se koncert Zdravka Čolića održi na Šetalištu Foto: Primorski portal
Primorski portalIzvor

Ugostitelji ističu da njihovi objekti zavise od događaja ovog tipa, kao i same turističke sezone, te pitaju predsjednika Opštine – zbog čega se koncert Zdravka Čolića koji je planiran za 21. maj ispred sportske hale., Topolica“ ne održava kao i uvijek na šetalistu Kralja Nikole?

„Ne vidimo razloge zbog čega se navedeni koncert održava na mjestu koje smatramo neprikladnim za održavanje muzičkih događaja ovakvog tipa, s obzirom da je mjesto okruženo stambenim zgradama i narušava mir, a sa druge strane zahtijeva zatvaranje više saobraćajnica, kako bi se isti održao. Jedino opravdanje koje mi smatramo logičnim jeste da su interesi pojedinih subjekata ispred interesa većine, te ovim putem podnosimo inicijativu da se ovaj koncert održi na šetalistu, kao što je i do sada praksa bila, jer su se svih ovih godina održavali koncerti po čemu je Bar bio prepoznat i dočekivao veliki broj turista i gostiju“, navode u inicijativi ugostitelji, prenosi Primorski portal.

Pocrtavaju da se na šetalištu nalazi devet ugostiteljskih objekata, koji bi, prema njihovim navodima, doprinjeli kako lokalnom tako i državnom budžetu kroz naplatu PDV.

„Svoje zahtjeve smatramo opravdanim i još jednom u ime svih zahtijevamo da razmotrite mogućnost da se isti održi na šetalistu Kralja Nikole“, ističu ugostitelji.

Podnosioci inicijative su ugostiteljski objekti Passarela, Parapet, Riva, Le Petit Macaron, Korzo, Bilijar klub, Le Petit Chateau i Market Kiosk Store.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
m marinero_neregistrovani
05.05.2023. 11:01

Platite gostovanje pa neka pjeva ispred vasih kafana.

0
0