Regioni

Mjesto okupljanja je na platou ispred sportske dvorane „Topolica“ u 17 sati

Bar: Sjutra rekreativna vožnja biciklima, obezbijeđene nagrade za učesnike

U okviru obilježavanja Evropske nedjelje mobilnosti Opština Bar sjutra organizuje rekreativnu vožnju biciklima gradskim ulicama, sa ciljem dodatne promocije biciklizma i ostalih ekološki prihvatljivijih vidova kretanja.

Bar: Sjutra rekreativna vožnja biciklima, obezbijeđene nagrade za učesnike Foto: Opština Bar
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Opštine Bar, mjesto okupljanja je na platou ispred sportske dvorane „Topolica“, u 17 sati, odakle će krenuti zajednička vožnja gradskim ulicama shodno planiranoj ruti.

“Po završetku, ispred sportske dvorane biće upriličena i nagradna igra za sve učesnike vožnje koji imaju priliku da osvoje vrijedne nagrade poput bicikala i biciklističke opreme”, dodaju iz te opštine.

Iz Opštine Bar pozvali su sve ljubitelje biciklizma i zdravih stilova života da se pridruže rekrativnoj vožnji i da doprinesu promociji alternativnih i održivih načina kretanja, kao odgovorima na izazove urbane mobilnosti u gradskim sredinama.


Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.