Show biz

Glumica pričala o neprijatnim situacijama

Anđelka Prpić o počecima karijere: Ništa ne bi umanjilo moju sramotu

Anđelku Prpić javnost je upoznala u komediji ‘Ne diraj mi mamu‘, da bi posebno mjesto u srcima gledalacaa pronašla ulogom Anđelke u humorističkoj seriji ‘Anđelka i Andrija‘.

Anđelka Prpić o počecima karijere: Ništa ne bi umanjilo moju sramotu Foto: wikifeet
Gloria.rsIzvor

Njena karijera je pravi primjer, da radom, trudom i talentom zaista možete uspjeti, bez bilo kakvih skandala i pretjerane pažnje javnosti. Njen put pravi je primjer mnogim mladim djevojkama, koje imaju bilo kakve nedoumice.

Anđelka se nedavno prisjetila i svog velikog blama, s početka karijere, koji će kako ističe pamtiti do kraja života.

Naime, u to vrijeme, glumica je bila poznata kao ‘kraljica pogrešnih pitanja’.

– Bila sam treći razred osnovne škole kada sam se prijavila za emisiju ‘Generalna proba’ na Trećem kanalu i u tom serijalu sam pobijedila. Kada je krenuo novi serijal, pozvali su me da budem u žiriju zajedno sa Vojom i Bodom Ninkovićem – počela je svoju priču u emisiji Šok Tok Anđelka.

Kako to obično biva, samopouzdanje mladog čovjeka često zna da prevari, a upravo to se desilo i Anđelki, te se u razgovoru s Bodom malo više opustila.

– Kako ste, Bodo? Kako je sa Blizancima, da li plaču, kako je Nataša? – pitala je Anđelka legendarnog glumca, mislivši da je u braku sa Natašom Ninković, koja je u tom periodu rodila blizance.

– On ukapira zašto ga pitam za blizance i vjerovatno je pomislio: ‘Ko je gospođica, odstranite je ako može’, ali je ipak prešao prekotoga, kao da to nije ništa, ne bi umanjio moju sramotu – s osmjehom se prisjetila popularna glumica.

Portal Analitika